Huset

BERGSVIK I BOHUSLÄN

EN PÄRLA VID GULLMARSFJORDEN

HAVSNÄRAVår stuga ligger i ett lugnt, avskilt och lantligt läge, men ändå nära till allt! Här finns oslagbara möjligheter till lugn och ro samtidigt som endast fantasin (och orken) sätter gränsen för hur många aktiviteter man kan göra.


Stugan är belägen alldeles vid Gullmarsfjorden, Sveriges enda riktiga fjord! Utsikten över fjorden från den ena uteplatsen uppe
på kullen är bedövande. Här sitter man alldeles fritt från insyn
och njuter av frukosten i morgonsolen eller äter en sen middag medan solen färgar hela fjorden i granna färger under ljumma sommarkvällar. När regnet hänger i luften kan man fortfarande sitta ute och äta under tak vid det stora däcket. Härifrån har man också utsikt över fjorden. Och vill man sitta rätt i kvällsolen finns en tredje uteplats, som vetter mot trädgården.


KONTAKTA OSS

+ 47 4004 3785

13 SÄNGPLATSER


I vår stuga finns gott om plats för den stora familjen, eller många vänner! I storstugan finns tre sovrum med sammanlagt 8 sängplatser och i gästhusen finns ytterligare 5 bäddar. Köket är välutrustat, med såväl diskmaskin som tvättmaskin.

UTSIKTEN


Om lata dagar på däcket, i trädgården eller nere vid vattnet som nås direkt från stugan, inte räcker, finns massvis med aktiviteter att tillgå i det absoluta närområdet. Torreby, med sin 18-håls golfbana, ligger bara 3 km bort. Här kan man också äta lunch eller middag på slottet från 1897. Lika långt är det till Gårvik, där det finns en större strand, med hopptorn, brygga och strandkiosk.Här trivs också de som hellre badar i långgrunt vatten än slänger sig ut från klipporna. Örekilsälven är ett av Sveriges allra bästa fiskevatten för lax och upp mot Dingle kan ni pröva på att paddla kajak på de många vatten-vägarna. Ta med er cyklar så har ni hela området inom bekvämt avstånd!

SAUNA


Sedan 2014 har vi en bastu i anslutning til huset med utomhus kalldusch.